Welkom bij Roaps Kirby service, uw specialist in Kirby onderdelen en service.

Roaps Kirby service verkoopt alle soorten originele Kirby stofzakken, Kirby accesoires en Kirby onderdelen.
Alle originele Kirby stofzakken en andere producten tegen de laagste prijs!

Klik hier om het assortiment Kirby onderdelen te bekijken!

Kirby onderdelenBij Roaps Kirby service vindt u alle denkbare Kirby onderdelen, Kirby stofzakken en Kirby accessoires om uw Kirby tot de beste reinigingsmachine te maken. Wij hebben vrijwel alle Kirby onderdelen op voorraad. Indien u iets zoekt wat niet op onze website staat, kunt u altijd even contact met ons opnemen, zodat wij u alsnog het gewenste product kunnen leveren.

Roaps Kirby service biedt u ook de oplossing voor reparaties en onderhoud aan uw Kirby. Wij bieden Service en Reparatie aan huis in heel Nederland en Belgie. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten en slechts €69,- servicetarief. Voor het maken van een service afspraak kunt u terecht op onze Service en Reparatie pagina.

Wij adviseren u als Kirby gebruiker, alleen gebruik te maken van de originele Kirby stofzakken. Alleen deze originele Kirby stofzakken garanderen een correct afgestemde luchtdoorlaat, goede filtratie en lange levensduur. Bij gebruik van imitatie stofzakken loopt u risico op interne schade aan de machine, verhoogde slijtage van de motoronderdelen en verstoppingen in de vulslang of stofzak. Uiteindelijk brengt dit hogere onderhouds/reparatiekosten met zich mee en zo word goedkoop (imitatie stofzakken) duurkoop.

Kirby stofzakken

 

Bij Roaps Kirby service verkopen wij alleen maar originele Kirby stofzakken. U herkent de originele Kirby stofzakken aan de verpakking en de opdruk van de stofzakken zelf. Hiernaast ziet u een voorbeeld van de verpakking van alle originele Kirby stofzakken.

Voor meer informatie over de Kirby onderdelen of stofzakken, kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met onze Klantenservice. Wij staan u graag te woord en helpen u de juiste Kirby onderdelen of stofzakken te vinden voor uw type Kirby.

U kunt op onze website vertrouwd en veilig betalen met iDeal, Overboeking, Paypal, MisterCash, Etc. Al uw bestellingen worden binnen 24 uur verzonden! Profiteer ook nu van onze lage prijzen.