Kirby service center in heel Nederland en Belgie

Is uw Kirby stuk gegaan of is het tijd voor zijn periodieke onderhoudsbeurt? Roaps Kirby service center verricht reparaties en service/onderhoudsbezoeken in heel Nederland en Belgie, bij u aan huis.
Wij beschikken over alle mogelijke originele Kirby onderdelen om uw machine snel te repareren zodat u deze niet lang hoeft te missen.

Kirby service center

Goedkoopste Kirby service center van Nederland en Belgie!

Voor een complete servicebeurt bij u aan huis in heel Nederland en Belgie, betaalt u bij ons slechts €69,-!
Verder rekenen wij voor ons bezoek geen voorrijkosten. Hiermee hanteren wij veruit de laagste prijs voor een reparatie of servicebeurt aan de Kirby.

Voor het maken van een afspraak, kunt u zowel telefonisch als per mail bij ons terecht.

Kirby service center

Algemene informatie:

Als Kirby service center adviseren wij periodiek onderhoud aan uw Kirby te laten uitvoeren ter prefentie van gebreken en grote schades. Afhankelijk van het model Kirby, de leeftijd en de intensiteit van het gebruik, raden wij een interval van 1 tot 3 jaar aan voor het periodieke onderhoud.
Bij elke onderhoudsbeurt zullen wij de machine compleet demonteren, intern reinigen, controleren op mogelijke gebreken, slijtages en schades, en vervolgens weer voor u monteren en in nette staat achterlaten.

Dankzij onze vele jaren ervaring met de Kirby stofzuiger, kunnen wij vrijwel alle reparaties en periodieke Kirby service handelingen bij u op locatie uitvoeren.

Vanzelfsprekend kunt u ook bij onze monteur terecht met vragen over uw Kirby stofzuiger of bijbehorende accessoires.

Wij streven ernaar uw service of reparatieaanvraag per mail binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Voor het aanvragen van uw Kirby service of reparatie kunt u ons Contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen.

Extra informatie:

Een Kirby service/onderhoudsbeurt of een reparatie nemen ongeveer 1 a 1,5 uur aan tijd in beslag.
U krijgt bij oplevering een serviceformulier met uitgevoerde handelingen en daarbij een onderhoudsadvies voor een opvolgende servicebeurt met bijbehorende aandachtspunten voor de monteur.

Vraag nu uw Kirby service aan bij ons kirby service center. klik hier om een aanvraag te versturen of neem telefonisch contact met ons op (+31 (0)6 – 21 20 40 12)