Welkom bij Roaps Kirby service, uw specialist in Kirby stofzuiger, onderdelen en service.

Roaps Kirby service verkoopt alle modellen originele Kirby stofzuigers, stofzakken, Kirby accesoires en Kirby onderdelen.
Een originele Kirby stofzuiger en andere producten tegen de laagste prijs!

Klik hier om ons Kirby stofzuiger assortiment te bekijken!

Kirby stofzuiger

Roaps Kirby service levert zowel nieuwe als gereviseerde Kirby stofzuigers. Wij beschikken over ons eigen Kirby service center waar wij de Kirby stofzuigers een volledige revisiebeurt geven voordat wij deze te koop aanbieden. Zo kunnen wij u een goed werkende Kirby stofzuiger aanbieden tegen de laagste prijs.

Uiteraard geven wij ook garantie op ons product. U krijgt standaard 1 jaar garantie op de machine, met een mogelijkheid deze uit te breiden tot 2 of zelfs 3 jaar!

Wij leveren alle Kirby stofzuigers bij u aan huis in heel Nederland en Belgie, compleet met montage en uitleg van de werking van de machine. Hiervoor rekenen wij GEEN extra kosten! Ook voor nazorg, nabestellen van onderdelen en/of stofzuigerzakken, en toekomstig onderhoud aan de Kirby stofzuiger kunt u uiteraard bij ons Service center terecht.
Bestel nu uw eigen Kirby stofzuiger, of neem telefonisch contact op voor meer informatie!

Bij Roaps Kirby service verkopen wij alleen maar originele Kirby stofzakken. U herkent de originele Kirby stofzakken aan de verpakking en de opdruk van de stofzakken zelf. Hierbaast ziet u een voorbeeld van de verpakking van alle originele Kirby stofzakken.

Voor meer informatie over de Kirby onderdelen of stofzakken, kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met onze Klantenservice. Wij staan u graag te woord en helpen u de juiste Kirby stofzakken of onderdelen te vinden voor uw type Kirby.

Roaps Kirby service biedt u ook de oplossing voor reparaties en onderhoud aan uw Kirby. Wij bieden Service en Reparatie aan huis in heel Nederland en Belgie. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten en slechts €69,- servicetarief. Voor het maken van een service afspraak kunt u terecht op onze Service en Reparatie pagina

U kunt op onze website vertrouwd en veilig betalen met iDeal, Overboeking, Paypal, MisterCash, Etc. Al uw bestellingen worden binnen 24 uur verzonden! Profiteer ook nu van onze lage prijzen.

Roaps Kirby service heeft vrijwel alle Kirby stofzakken, onderdelen en accessoires op voorraad. Indien u iets zoekt wat niet op onze website staat, kunt u altijd even contact met ons opnemen, zodat wij u alsnog het gewenste product kunnen leveren.