Welkom bij Roaps Kirby service, uw specialist in Kirby onderdelen en service.

Roaps Kirby service verkoopt alle soorten originele Kirby stofzuigerzakken, Kirby accesoires en Kirby onderdelen.
Alle originele Kirby stofzuigerzakken en andere producten tegen de laagste prijs!

Klik hier om het assortiment Kirby stofzuigerzakken te bekijken!

Wij adviseren u als Kirby gebruiker, alleen gebruik te maken van de originele Kirby stofzuigerzakken. Alleen deze originele Kirby stofzuigerzakken garanderen een correct afgestemde luchtdoorlaat, goede filtratie en lange levensduur. Bij gebruik van imitatie stofzuigerzakken loopt u risico op interne schade aan de machine, verhoogde slijtage van de motoronderdelen en verstoppingen in de vulslang of stofzuigerzak. Uiteindelijk brengt dit hogere onderhouds/reparatiekosten met zich mee en zo word goedkoop (imitatie stofzuigerzakken) duurkoop.

Kirby stofzuigerzakken

Bij Roaps Kirby service verkopen wij alleen maar originele Kirby stofzuigerzakken. U herkent de originele Kirby stofzuigerzakken aan de verpakking en de opdruk van de stofzuigerzakken zelf. Hiernaast ziet u een voorbeeld van de verpakking van alle originele Kirby stofzuigerzakken.

Voor meer informatie over de Kirby onderdelen of stofzuigerzakken, kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met onze Klantenservice. Wij staan u graag te woord en helpen u de juiste Kirby stofzuigerzakken of onderdelen te vinden voor uw type Kirby.

Roaps Kirby service biedt u ook de oplossing voor reparaties en onderhoud aan uw Kirby. Wij bieden Service en Reparatie aan huis in heel Nederland en Belgie. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten en slechts €69,- servicetarief. Voor het maken van een service afspraak kunt u terecht op onze Service en Reparatie pagina.

U kunt op onze website vertrouwd en veilig betalen met iDeal, Overboeking, Paypal, MisterCash, Etc. Al uw bestellingen worden binnen 24 uur verzonden! Profiteer ook nu van onze lage prijzen.

Roaps Kirby service heeft vrijwel alle Kirby stofzuigerzakken, onderdelen en accessoires op voorraad. Indien u iets zoekt wat niet op onze website staat, kunt u altijd even contact met ons opnemen, zodat wij u alsnog het gewenste product kunnen leveren.